Over ons

TvGG e-books is een initiatief van het Tijdschrift voor Geneeskunde en Gezondheidszorg. Het platform biedt een uitgebreide selectie peer reviewed e-books voor iedereen die actief met zorgverlening betrokken is: artsen, verpleegkundigen, zorgkundigen, apothekers, … alsook zorgprofessionals in opleiding.

Tijdschrift voor Geneeskunde en Gezondheidszorg is een medisch tijdschrift, gesticht door de Nederlandstalige medische faculteiten in België en hun alumniverenigingen.

Als niet-disciplinair gebonden tijdschrift behandelt TvGG de totale gezondheidszorg, over verschillende vakdomeinen heen. TvGG is daarin uniek en vormt met inhoudelijk kwalitatieve artikels een belangrijke pijler voor het brede medische publiek.

TvGG is redactioneel onafhankelijk. Medische onderwerpen worden op een bevattelijke manier gebracht. We garanderen de wetenschappelijke betrouwbaarheid door elk artikel te laten beoordelen door een breed netwerk van deskundige en ervaren specialisten (peer review). Bovendien zijn we geïndexeerd in EMBASE.

Onze publicaties zijn zowel op papier als digitaal te verkrijgen.

Ontdek ons aanbod

Krijg onmiddellijk toegang tot jouw e-book naar keuze. Geen abonnementskosten.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van TvGG e-books? Schrijf je in en ontvang onze nieuwste publicaties rechtstreeks in je inbox.